Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Üveg ajándéktárgyak képes leírás - Ajándéktárgyak.tlap.hu
részletek »

Üveg ajándéktárgyak - Ajándéktárgyak.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ajandektargyak.tlap.hu » Üveg ajándéktárgyak
Keresés
Találatok száma - 12 db
1000 kisvirág - millefiori üvegékszer

1000 kisvirág - millefiori üvegékszer

Minden egyes üvegékszer egyedileg, kézi munkával készül, nincs két teljesen egyforma üvegékszer. - Eme ősi mûvészet első megjelenésének pontos dátuma nem ismert. A régészeti kutatások Nagy Sándor, illetve a Római Birodalom korába helyezik. Egy hosszú, elfeledett időszak után, a 16. században a Millefiori technikát Murano szigetén folytatták. Millefiori olaszul ezer virág-ot jelent. Nevét a sokszínû kisvirág alakú üvegmozaikokból kapta. A Millefiori medálok elkészítésekor az üvegszálakat feldarabolják, egymás mellé helyezik egy formába, majd a kemencébe teszik. A hő hatására az üvegdarabkák egymásba olvadnak és kinyílnak a virágok, üvegmozaikok. A színes üvegszál-keresztmetszetek hasonlítanak sok ezer apró virágra ...

Díszüvegek

Díszüvegek

Dorozsmai Mariann díszüveg készítő vagyok. Családi vállalkozásunkat 1987-ben alapítottunk, kezdetben lakossági üvegezéssel és képkeretezéssel foglalkoztunk. 2000-ben bővítettük tevékenységi körünket díszüveg készítésével, a rézfóliás (Tiffany) üvegek, Tiffany-lámpák, kisebb ajándéktárgyak és ólomberakásos tükrök egyedi előállításával.

Fotókristály - Ajándék tervező

Fotókristály - Ajándék tervező

Személyes üveg/fotókristály ajándékok tervezése saját családi képekből barátoknak, szerelmüknek, nagyszülőknek. Karácsonyi ajándékoktól kezdve valentin napi vagy születésnapi ajándékokon át, egyedi ajándékok készítése esküvőkre, leány- , legénybúcsúra. A fotókristályok fénykép hatásúak, igazán jól világosabb homogén felület előtt mutatnak. Színes nyomtatással készülnek, és valóban egyediek, mert a saját sablonjaink alapján késszítettjük őket. Fotókristályok talpa gravírozható, ide szövegek, vagy sematikus ábrák helyezését javasoljuk.

Kézzel készített üvegóra

Kézzel készített üvegóra

Legyen az ajándék egy kézzel készített üvegóra! A falióra vagy az asztali óra praktikus és esztétikus ajándék fiataloknak és időseknek egyaránt, akár karácsonyra, esküvőre vagy házavatóra. A számtalan minta, szín és forma közül választva igazán egyedi ajándékot adhat szeretteinek, amely egyaránt jól mutat hagyományosan berendezett és modern lakásban vagy irodában is. Webshopunkban áttekintheti teljes üvegóra-kínálatunkat, és amennyiben valamelyik elnyerte tetszését, egyszerűen meg is rendelheti azt.

Kristályfigurák Swarovski kristállyal

Kristályfigurák Swarovski kristállyal

24 karátos arannyal bevont Swarovski kristállyal díszített figurák, melyek tökéletesek lehetnek ajándékba bárkinek. A gyönyörűen csillogó kristályok megtörik a tökéletes aranyozott bevonatot, így méltán lehet a szoba dísze. Sokféle forma és minta létezik, az állatfigurákon keresztül a hangszereken keresztül a járműveken át az egyszerű díszekig. Nagyon népszerű a felfelé álló ormányú elefánt, vagy a Delfin, de karácsonykor az angyalok a slágerek. Népszerű továbbá a járműkategóriában a hintó, vagy a motorkerékpár, de a kabrió autó is kelendő. A termékeket raktáron tartjuk, ami azt jelenti, hogy akár másnapra kiszállítjuk a vásárlóinknak.

Különleges ajándékok üvegből

Különleges ajándékok üvegből

Üzletünkben nagyrészt neves magyar ipar-, és képzőművészek alkotásai találhatóak. Az igényeknek megfelelően, a legkisebb pár száz forintos bőr nyaklánctól kezdve, az aprólékos kézimunkával elkészített drágább kategóriába tartozó kerámia szobrokig, szinte minden található ajándékaink között. Fiatal korosztálytól kezdve, egészen a nyugdíjasokig mindenkire gondoltunk az ajándékokat illetően.

Ranyák Üvegtechnika, Anno 1967

Ranyák Üvegtechnika, Anno 1967

Ranyák Üvegtechnika ajándéktárgyak, egészségügyi ? és borászati termékek, egyedi antik kiegészítők készítésével, üvegcsövek eladásával, üveg pálinka lepárló készülék készítésével, laboreszközök javításával és pótlásával foglalkozik. Minden termékünket hőálló üvegből készítjük (PYREX, SIMAX) A tradicionális kézművesség ötvözete a modern technikával.

Selyemvirágok - Üvegből dísztárgyak

Selyemvirágok - Üvegből dísztárgyak

Selyemvirág nagykereskedés, húsvéti és karácsonyi dekorációk. - Kedves Látogató! Üdvözöljük honlapunkon! Nagykereskedésünk 1993-ban alakult, de cégünk már 1989 óta foglalkozik selyemvirággal, karácsonyi és húsvéti dekorációval és egyéb virágkötészeti kellékekkel. Célunk, hogy a lehető legnagyobb áruválasztékot biztosítsuk ügyfeleink számára. Vásárlási lehetőségek Személyesen győri Nagykereskedésünkben (Győr, Corvin utca 32.) - viszonteladók, cégek, vállalkozók részére. Területi képviselőink segítségével, akik termékeink széles választékával megrakott tehergépkocsival heti rendszerességgel látogatják elsősorban a dunántúli településeket, de a megrendelés nagyságának függvényében az egész országba tudnak szállítani - viszonteladók, cégek, vállalkozók részére. Interneten keresztül webáruházunkban - itt magánszemélyek is vásárolhatnak. Webáruházunkban a cikkeket regisztráció nélkül is megtekintheti, de az árak megjelenítéséhez és a rendeléshez regisztráció szükséges. Kérjük, tekintse meg kínálatunkat, és válogasson kedvére. Várjuk megrendelését! Tisztelettel: P+P Selyemvirág Nagykereskedés. Cím: 9023 Győr, Corvin u. 32. Telefon:06-96/618-416; E.mail: pzsanett@selyemviragok.axelero. net

Üvegékszer és Tiffany ajándéktárgy Webáruház - Tiffany-Art

Üvegékszer és Tiffany ajándéktárgy Webáruház - Tiffany-Art

Saját tervezésű, kézzel készített, kis szériás és egyedi fusing (olvasztott) üvegékszerek (kollekciók, medálok, fülbevalók, gyűrűk, karkötők), és Tiffany lámpák, dísz és ajándéktárgyak (órák, ékszerdobozok) online értékesítése és készítése minőségi, különleges üvegből. Egyedi elképzeléseket is szívesen megvalósítok. Siera gyártói arra törekednek, hogy a vásárlók a leggyorsabb, legmegbízhatóbb szolgáltatást kapják. Marukian testvérek egyre több üzlet megnyitására készülnek az egész világon, hogy ezeket a már kialakított erős kapcsolatokat, tiszteletet az ékszerek felé tovább vigyék és megismertethessék azokkal is, akik még nem találkooztak Siera ékszerekkel.

Hirdetés
Üvegképek

Üvegképek

Antik és modern stílusú üvegképek, rendelésre is. Speciális technológia, mely gyönyörű nyomatot eredményez, mindezt elfogadható áron. Ha nem talál a kínálatban, Önnek tetsző képet, akkor valósítsa meg elképzelését! Töltse fel megfelelő méretben és felbontásban kedvenc képét, mi elkészítjük! várjuk látogatását!

Üvegpalota - Üvegből készült igényes kivitelű ldivatékszer, bizsu

Üvegpalota - Üvegből készült igényes kivitelű ldivatékszer, bizsu

Az Üvegpalota fő profilja igényes kivitelű, üvegből készült divatékszerek (bizsuk) kiskereskedelmi forgalmazása. Az ékszerek üvegből, üveggyöngyből, egyedi üveg (lámpaüveg) elemekből és nikkelmentes fém alkatrészekből készülnek. Jellemzőjük a magas kézimunkaigény. Túlnyomó többségük Csehország több évszázados hagyományokkal rendelkező üvegvidékéről származik, de a kínálatban magyar üvegművesek, népi iparművészek és gyöngyfűző mesterek művei is megtalálhatóak. Igényes divatékszerek kis sorozatban, minden alkalomra. - Az áruházba történő regisztrációt követően vásárolhatsz és megkaphatod az Üvegpalota hírleveleit. A hírlevelekben ékszertörténeti érdekességeket, ékszerviseléssel kapcsolatos gondolatokat és új termékek érkezéséről szóló tájékoztatást olvashatsz. Az újonnan regisztrálók most jutalompontokat kapnak, a virtuális folyószámlájukon való jóváírás formájában. A virtuális folyószámlán lévő pontokat (1 pont=1 forint) kedvezményként lehet felhasználni Internetes megrendelés során. A regisztrációért járó jutalompontok a következők: Regisztráció hírlevél igényléssel : 200 pont, Regisztráció hírlevél igénylés nélkül: 50 pont ...

Üvegvázák - Smetana Ágnes

Üvegvázák - Smetana Ágnes

Smetana Ágnes többszörös díjas kortárs iparművész üvegvázái vásárolhatók kedvezményesen budapesti képgalériánkban a Nyugati Pályaudvarhoz közel. Díjak/ösztöndíjak 1986 - Kozma Lajos kézműves iparművészeti ösztöndíj 1987 - Art Union-díj 1989 - Baranya Megyei Tanács díja ? Veszprém Megyei Tanács díja 1990 - Moholy-Nagy László formatervezői ösztöndíj ? II. Pest Megyei Tárlat, I. díj, Szentendrei Képtár, Szentendre 1996 - Ferenczy Noémi-díj. Smetana Ágnes, üveg dísztárgy, üveg, váza, akció, kedvezmény, árverés, aukció, díszedény, vásárlás, Budapest, exkluzív, ajándék, karácsony.

Tuti menü