Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Reklám ajándéktárgyak képes leírás - Ajándéktárgyak.tlap.hu
részletek »

Reklám ajándéktárgyak - Ajándéktárgyak.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ajandektargyak.tlap.hu » Reklám ajándéktárgyak
Keresés
Találatok száma - 33 db
 Transzfernyomás, emblémázás mesterfokon

Transzfernyomás, emblémázás mesterfokon

A tamponnyomás egy olyan nyomási eljárás, mely az elmúlt években viharos fejlődésen ment át. Az ún. tamponnyomó gépekkel lehetőség nyílik jelöléseket, ábrákat, emblémát felvinni nem sík felületekre is, úgy, hogy a legkülönfélébb alapanyagokon minőségromlás nélkül jelenjenek meg az ábrák a közvetlen festékátadásnak köszönhetően.

1001 reklámajándék.hu

1001 reklámajándék.hu

Céges reklámajándékok, reklámtárgyak emblémázva akár pár nap alatt az ország egész területére. Látogassa meg oldalunkat kérje egyedi ajánlatunkat, figyelje akcióinkat, kövesse hírlevelünket! A nálunk kapható reklámajándék, ajándéktárgyakat ön emblémázva kapja meg. Olyan reklámajándékot keres ami egyedi? Vagy cégének sokkal személyesebbet szeretne? Munkatársaink ajándék tanácsadással segítenek önnek a könnyebb döntésben.

2vprint emblémázás

2vprint emblémázás

A számtalan nyomdai eljárás egyik speciális ága a szitanyomás (más néven filmnyomás). Cégünk kifejezetten erre az iparágra szakosodott. A leggyakoribb rendeléseink reklám ill. céges ruházat, póló, széldzseki, esernyő, vászon és papír termékek illetve ajándéktárgyak emblémázása. Készítünk nyomatokat direkt technológiával valamint transzfer matricával akár négy szín colorban is. Emellett műgyantás matricák készítésével is foglalkozunk.

3D-s ajándék felirat

3D-s ajándék felirat

Egyedi logó gyártása beltérre Budapesten és környékén. Dobja fel 3D-s egyedi ajándék felirattal ismerőse üzletét. Tudniillik a látogatókat erőteljesen ösztönözni kell. Ily módon válik valódi feliratkészítő gépezetté egy habbetu.hu weboldalon. Ami akkor is megjelenést kelt, ha a kereskedő éppen valami egészen más dologgal tölti idejét. Akár szenvedélyével is töltheti idejét, míg a felirata folytonosan látható a célpiacnak Ide tartozó témakörben rengeteg kiváló bejegyzést fedezhet fel Habbetu.hu feliratok könnyedén blogján.

Adgift - Egyedi, ötletes reklámajándékok

Adgift - Egyedi, ötletes reklámajándékok

Unja a sablonajándékokat? Minőségi reklámajándékok egyedi kivitelezése, kreatívan, olcsón, az Ön igényeihez igazodva. Reklámajándék ötletek és ötletes reklámajándékok: Egyedi, promóciós, és üzleti ajándékok minden mennyiségben és igénynek megfelelően. Különleges ajándékokat kínálunk a szóró ajándékoktól az exkluzívig: cégeknek, üzleti ügyfeleknek és céges partnereknek. Rendeljen reklámajándékot cégének arculati elemeivel rövid határidővel, kiváló minőségben! Ízelítő kínálatunkból: reklámédességek, reklámcsoki, reklámcukor, USB pendrive-ok , kulcstartók, fémdobozok, hűtőmágnesek.

Ajándék kulcsstartó

Ajándék kulcsstartó

Kulcstartó, reklámkulcstartó az Ön emblémájával, műanyag kulcstartók, fém kulcstartók, világító kulcstartó, úszó kulcstartó, egyedi kulcstartók cége logójával feliratozva, gyorsan, egyszerűen, kis tételben is akár 1 nap alatt! Gyorsan, egyszerűen, már 100 db-tól.

Ajándékbróker.hu

Ajándékbróker.hu

Ajándékozni öröm, sikeresen ajándékozni még kellemesebb érzés!! De ehhez az örömhöz eljutni sokszor nem könnyű! Hogyan szabaduljon meg az ajándékozás okozta izgalmaktól? Képzelje el, hogy mától nincs gondja a reklámajándék beszerzéssel! Jó érzés? Segítek Önnek, hogy ez az érzés állandósuljon! Mi a titok? Én nem csak több mint 30.000 reklámajándékot, munkaruhát, minőségi bort, naptárt kínálok Önnek, hanem nyugalmat, garanciát, biztonságot! Jól hangzik?

Blanco Reklámgrafika

Blanco Reklámgrafika

Cégünk 1989 óta van jelen a piacon. Kezdetben szitanyomással, ofszet nyomással, valamint dekorációs munkákkal foglalkoztunk, 1995-től pedig számítógépes grafikai tervezéssel is, s így kialakult a mai tevékenységi kör. Erről nyerhetnek tájékoztatást, szöveggel és képekkel illusztrálva. 20 év alatt kezünk munkája eljutott számos kedves megrendelőhöz, törekedtünk arra, hogy mindig partnereink megelégedésére végezzük munkánkat. Legújabb technológiánk a hőszublimáció, melynek segítségével megoldható kis darabszámú megrendelések, fényképek közvetlenül az üvegre, vagy dobozra égetése.

Castell Nova Kft.

Castell Nova Kft.

A reklám-ajándéktárgy forgalmazók közötti versenyben kiváló minoség mellett alacsony áron tudjuk kínálni termékeinket, melyek alapárában benne van az emblémázás költsége. Ezt a csak ránk jellemző marketingkoncepció segítségével tudjuk elérni: alacsonyan tartjuk a muködési költségeket és e mellett nem tartunk raktárkészletet, minden rendelést a gyártóktól szolgálunk ki. Így árban jelentős, akár 30-50%-os megtakarítást is el tudunk érni partnereinknek és a termékkínálatban is rugalmasak tudunk lenni. Ugye Önnek sem mindegy, hogy mit és mennyiért kap?

Hirdetés
Contra-Dialóg Kft.

Contra-Dialóg Kft.

Reklámajándék és Ajándéktárgy katalógus áruház. A reklámajándékok eszenciája. - Egy kis áttekintés az emblémázási módokról: "Logo" felírat - mutatja az embléma helyét. - Szitanyomás: A szitanyomás egy olyan emblémázási mód, melynek során a festékanyagot a nyomósablonon (szitán) keresztül engedik át. Ezt egy fényérzékeny réteggel vonják be, melyre a méretarányos méretű filmet rávilágítják. A fotokémiai eljárás után a nyomósablon a festékáteresztő és nem eresztő részekre tagolódik, mely így biztosítja a kívánt motívumot. Többszínes emblémáknál fehér alapbevonatot szükséges felvinni az élénkebb színek kedvéért. Ez az emblémázási mód sík felületeken alkalmazható. - Dombornyomás: A folyamat során egy, az emblémáról készült vésetet préselnek az anyag felületére. Színes fólia használatával színes nyomatok is készíthetők. Ezt a technológiát többnyire bőr és műbőr termékek emblémázása esetén alkalmazzák. - Tamponnyomás: Az emblémáról készült sablont feltöltik az igény szerinti festékkel. Miután ez megtörtént egy szilikonos gumitampon viszi át a tárgyra a logot. A gumitamponok különböző méretben és formában készülhetnek, melyek biztosítják az emblémázást szinte minden ...

Egyedi reklámajándékok

Egyedi reklámajándékok

Egyedi reklámajándék, reklámtárgy az ön emblémájával, akár 3 nap alatt az ország egész területére, rendeljen még ma! Weboldalunk katalógusként működik és nem webshop-ként, tehát az oldalról nem lehet rendelni. Többségében a pontos árakat is feltüntetjük a termékek mellett. Ahol a kérje ajánlatunkat felirat szerepel, ott a termék egyedi mivolta miatt nem tudunk pontos árat feltüntetni, ez mindig az adott termékkel történő munkák szabják meg. A termékek színe a monitoron és a katalógusban látható színtől kismértékben eltérhet.

Egyedi reklámtoll készítés

Egyedi reklámtoll készítés

Több mint 1600 reklámtollból válogathat kedvére, emblémázását rövid határidővel vállaljuk. A terméklistánkon megtalálható reklámtollakból választva árajánlatunkat szinte azonnal megkapja. Szóróajándékként, reklám eszközként kiváló megoldás lehet egy jól elkészített reklámtoll! Céges rendezvényekre ajándéktollat!

Fényképes hűtőmágnes

Fényképes hűtőmágnes

Fényképes hűtőmágnes készítéséhez szükséges alaptest, mely műanyag kivitelben rendelhető, hátoldalon mágnesfólia biztosítja a tapadást, egyesével nylontasak csomagolásban. A fényképet a hűtőmágnes keretbe illesztjük, majd az előlapot (ablakot) egyszerűen bepattintjuk. A szállítás során az előlap nincsen a keretbe bepattintva. Raktárról több száz hűtőmágnes rendelhető, ennél is nagyobb tételek esetén a folyamatos gyártás biztosított.

Freshwave

Freshwave

Freshwave reklám és ajándéktárgyak nagykereskedelme. Feliratozható termékek széles választéka, a szóróajándékoktól, az igényesebb ajándéktárgyakig - Üdvözöljük a Freshwave honlapon. REKLÁMTÁRGYAK, AJÁNDÉK TÁRGYAK SZÉLES VÁLASZTÉKÁT KÍNÁLJUK AZ OLCSÓ " SZÓRÓ" AJÁNDÉKTÓL, AZ IGÉNYES, EGYEDI AJÁNDÉKTÁRGYAKIG. VISZONTELADÓKNAK KEDVEZMÉNYEK, AKCIÓK! Vásároljon egyediesíthető reklám és ajándéktárgyaink közül.

IrodaNet Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

IrodaNet Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Termékeink: Fénymásolópapír és irodai papírok, leporellók, Irodai papírok, leporellók, etikettek, boríték, tasakok, ceruza, Számítás-, és irodatecnikai kellékanyagok, kiegészítők, Irodaszer, dosszié, irattartó, Iskolaszerek, Írószerek, Vizuáltechnikai eszközök, Nyomtatványok, Naptárak, határidőnaplók.

Kulcstartó, Reklám és Fényképes kulcstartó

Kulcstartó, Reklám és Fényképes kulcstartó

A reklám kulcstartó (45*35) mára már fogalom lett, az egyik legkeresettebb szóró ajándékok közé tartozik, ezt főleg az igen kedvező árral sikerült elérni. Ennél a terméknél az alaptestet csak karikával szereljük. A termék könnyű, praktikus, és fényképpel szerelve is jól eladható. A nagy példányszámú kulcstartó gyártás ennél a terméknél kezdődik.

Miller Szitanyomás

Miller Szitanyomás

Szitanyomás majdnem minden alapanyagra, legyen az műanyag, fa, fém, üveg, textil, vagy bármi! Mi kiváló minőségű, gazdaságos szitanyomást ajánlunk érdeklődőinknek (UV álló). Szitanyomás mellett egyaránt ajánljuk Önnek pólónyomás szolgáltatásainkat, mellyel Ön egyedi pólóra kérhet ajánlatot cégünknél!

Tuti menü