Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ajándéktárgy készítés házilag képes leírás - Ajándéktárgyak.tlap.hu
részletek »

Ajándéktárgy készítés házilag - Ajándéktárgyak.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ajandektargyak.tlap.hu » Ajándéktárgy készítés házilag
Keresés
Találatok száma - 4 db
5 különleges ajándék házilag

5 különleges ajándék házilag

Valami különlegeset szeretnél ajándékozni? Vásárlás helyett készíts néhányat - könnyen, gyorsan és olcsón! kisebb normál nagyobb A meglepetés öröme, és a tény, hogy adni jó, motivál arra, hogy a szeretet ünnepén családunknak, barátainknak ajándékkal kedveskedjünk.

Foszforeszkálóan kreatív ajándékok

Foszforeszkálóan kreatív ajándékok

Egyedülállóan nagy fényerejű, órákon át utánvilágító foszforeszkáló festékeinkkel könnyedén felejthetetlen dekorációt varázsolhat bármilyen felületre. Így bármilyen hétköznapi tárgyat, berendezést egyedivé tehet. Különlegességekkel ajándékozhatja meg szeretteit. Használata nagyon egyszerű, ecsettel vagy hengerrel a felületre felvihető. Feltöltődéséhez nincs szükség speciális fényforrásra, akár a félig leeresztett redőny alatt beszűrődő fény is feltölti annyira, hogy egész éjjel - fokozatosan halványulva - világítson.

Gyertyakészítés házilag

Gyertyakészítés házilag

Mi is készíthetünk otthon gyertyát házilag és nem kell hozzá nagy tudomány. Praktikus ajándékokat lehet belőle készíteni. A legjobb, ha kreatív boltba megyünk el vásárolni, ott szinte mindent meg lehet kapni hozzá.... A formába belevágunk akkora kanócot, hogy max. 2 cm-rel lógjon túl a formán. A forma alján levő lukat gyurmával tömjük ki. A nagyobbik lábosba engedjünk vizet, a másikba belerakjuk a viaszt. Lassú tűzön folyékonyra olvasszuk a viaszt. A viaszlapokat helyezzük a formába....

Kreatív ötletek tárháza

Kreatív ötletek tárháza

Minden tárgyhoz részletes, rengeteg fotóval ellátott leírás tartozik. Amikor még csak ismerkedsz egy-egy technikával, mint a garvírozás, vagy a mozaik, stb, akkor érdemes tökéletesen lemásolni egy-egy leírást, de célunk alapvetően nem az, hogy másolatot tudj készíteni, hanem hogy a technika apró fogásainak elsajátítása segítségével ihletet és ötletet meríts, és elkészítsd saját alkotásaidat.

Tuti menü